Erik Wolterink - Vergroot uw commercieel vermogen

Erik Wolterink

Venderinklanden 58, 7542 MN Enschede
Erik Wolterink

Referenties

Frank Huizing
Erik is een fantastische man om mee samen te werken. Dat komt door zijn nuchtere kijk op sales,
zijn heldere adviezen en zijn vriendelijke en geduldige houding. Geen gladde praatjes maar down-to-earth oplossingen!

Frank Huizing

Frank Huizing

 

 

Martijn Gerritsen

Maintenance Manager bij Loparex

Martijn Gerritsen

Martijn Gerritsen

Sinds tien jaar ken ik Erik in al zijn dynamische vormen, en heb in zijn werk als commercieel coach van dichtbij gezien hoe hij mensenbeter kan laten communiceren, en op een natuurlijke wijze commerciele gesprekken te laten voeren. Omdat ik hem als coach van anderen zag, en zijn aanpak en resultaten mij enorm aanspraken, heb ik zelf ook gebruik gemaakt van zijn coaching skills. Dit heeft mij een veel beter inzicht gegeven in sales gesprekken en mijn persoonlijke effectiviteit op dat gebied enorm verbeterd.

Goede coach, fijn persoon. Denk ik Sales, denk ik Erik!

 

Angenieta Snoek
Eigenaar Snoek-advies: project- en beleidsadvisering

Angenieta Snoek

Angenieta Snoek

Hoe maak ik duidelijk welke problemen Snoek-advies kan aanpakken? Hoe kan ik mijn netwerk effectiever inzetten? Hoe word ik alerter op ‘koopsignalen’ van een mogelijke klant? Met deze vragen ben ik met Erik Wolterink aan de slag gegaan op een prettige, concrete, en af en toe ook confronterende manier. Is het toevallig dat ik intussen weer een nieuwe opdracht heb? Mijn commercieel vermogen is in ieder geval groter geworden!

 

Niels Perik
Eigenaar van Reclamebureau Lijnrecht

Niels Perik

Niels Perik

Erik is een gedreven commercieel man. Hij inspireert en zoekt altijd het positieve in mensen. Waar anderen schuldigen zoeken, is Erik opzoek naar de oorzaak. Dat deze aanpak veel beter werkt, spreekt voor zich. Lijnrecht heeft sterke adviezen en handige tips gekregen die gunstig zijn uitgepakt voor onze verkoopresultaten. Mede door zijn uitgebreide sales achtergrond kan je prachtig met Erik discuseren en sparren. Hij houd je scherp!

 

Jan-Jaap Bats
Videoproducent met BlueBats. Verbinder met Power Network Group. Presentator. Dol op inspireren. Gedreven door geven.

Jan-Jaap Bats

Jan-Jaap Bats

Er zijn drie redenen waarom ik Erik aanbeveel bij mijn klanten en de leden van Power Network Group: 1) Hij is een warm mens met oprechte interesse voor anderen 2) Hij verstaat als echte netwerker de kunst van het geven en ontvangen 3) Zijn kennis en de wijze waarop hij die overdraagt is morgen -pardon- vandaag, toepasbaar in de praktijk!

In zijn hoedanigheid als directeur van de Power Network Group, schreef  Jan-Jaap het volgende:

“Een professionele netwerkorganisatie moet voor onze leden waarde toevoegen. Daarom vraagt PNG voor trainingen en workshops alleen mensen die wij als “GOED” kwalificeren. Op gebied van sales maakt PNG graag gebruik van de kennis van Erik Wolterink. Dat komt door zijn prettige mix van ervaring, gemoedelijkheid en deskundigheid. Erik heeft 25 jaar internationale verkoop achter de rug in producten die niet op iedere hoek verkrijgbaar zijn. En dat merk je. Niet in de zin dat hij zich laat voorstaan op hoogdravende kennis. Integendeel: zijn presentaties en coachingsessies zijn zo toegankelijk dat iedereen Erik direct begrijpt.

En wat we telkens weer horen als we leden van Power Network Group vragen naar hun ervaringen: het werkt! ‘Door Eriks methodiek sluit ik sneller en meer deals en kan ik beter herkennen in welke relaties het zinvol is te investeren.’

Wij geloven dat betrouwbare relaties in zakelijk Nederland elkaar veel meer onderling zouden moeten aanbevelen. Bij deze doen wij dat als organisatie voor Erik Wolterink.”

 

Ferdy Masselink
ontwikkelt Corporate Stories, organisatieadviseur, coach, trainer at Pars Fortunae Corporate Stories

Ferdy Masselink

Ferdy Masselink

Erik is een wonderlijke sales coach. Geen gladde praatjes, geen verkooptrucs. Hij is een sales man vanuit het gezond verstand. Zeer nuchter, zeer praktisch en gericht op de dagelijkse praktijk. Hij laat je anders denken over het verkoopproces én over jezelf als verkoper. Hij sluit aan bij je eigen vermogens, je ervaring en gaat vooral door op je goede eigenschappen. Maar hij gaat ook door, waar ik zou willen stoppen. Ik heb veel baat bij zijn aanpak en het heeft ervoor gezorgd dat ik succesvoller ben, alleen al omdat ik verkopen nu leuk begin te vinden. Vraag hem eens een workshop te doen. Een bijzondere ervaring!

 

 

 

Elisa Media

Elisa_logo_smallerElisa Media is een jong crossmedia bedrijf. Het werkt op het snijvlak van traditionele en nieuwe media, en is goed in het ontwikkelen van oplossingen voor reclamecampagnes, interactieve websites, logo’s, huisstijlen en videoproducties.

Elisa Media heeft geen gebrek aan kennis over crossmedia en de mogelijkheden daarvan. Het onderbrengen van commercieel vermogen in het bedrijfsproces had echter te weining aandacht gekregen. Eigenaresse Elisa Ostet had en heeft behoefte aan een sparring partner om haar commercieel vermogen te vergroten.